Deniz Türkali 1944

Tiyatro

Çalıkuşu(2008- devam ediyor)
Müzikaldeki Hayalet( 2007- devam ediyor)
Kamelyalı Kadın( 2004- 2005)

Filmografisi
Kabuslar Evi: Onlara Dokunmak - 2006
Düşler ve Gerçekler - 2005
Damatlık Şapka - 2004
Çemberimde Gül Oya - 2004
Peki Olur Şekerim - 2003
Hürrem Sultan - 2003
Her Şey Aşk İçin - 2002
Ayışığı Sonatı - 2000
Eylül Fırtınası - 1999
Tatlı Betüş - 1993
Gece, Melek Ve Bizim Çocuklar - 1993
Düş Gezginleri - 1992
Deniz Gurbetçileri - 1991
Safiyedir Kızın Adı - 1991
Arkadaşım Şeytan - 1988
Dul Bir Kadın - 1985
Seni Kalbime Gömdüm - 1982
Adak - 1979
İbo İle Güllüşah - 1977

Senaryoları
Mine - 1982
Minik Serçe - 1978